Снимка: БГНЕС

На заседание на ПГ на ДПС се е взело решение да изключи Рамадан Аталай от групата.

Решението е взето с 44 гласа “за”, съобщи зам.-председателят на парламента Росица Кирова, предаде репортер на БГНЕС.

Изключването на Рамадан Аталай от парламентарната група е било прието с единодушие.

Рамадан Аталай дерибейства, той има свободен достъп до сарая. Той е човекът, който свали Мустафа Карадайъ с прекалено много информация, която поднасяше на Ахмед Доган, който живее изолирано. Информацията, която постъпва там, е дозирана като всеки гледа да извлече някакви дивиденти. Това заяви Илхан Андай пред бТВ.

Той подчерта, че Аталай ще бъде изключен от ПГ на ДПС. Според него това, което Аталай е получил като предимства в бизнес и други начинания е във вреда на етноса.

"Аталай може да влияе на Доган. Между Доган и Пеевски има един единствен разговор. Почетният председател предлага на Пеевски Аталай да стане заместник-председател на ПГ, а Фелиз Хюсменова – заместник-председател на парламента. Пеевски отказа. Знам за този единствен разговор от депутати, близки до ръководството на ПГ на ДПС", каза Андай.

"Няма разцепление в ДПС. Не искаме Рамадан Аталай да ни представлява в предишни избори колегите също са призовавали той да не бъде народен представител". Това заяви Юксел Расим, ръководител на ДПС в Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase