Снимка ДПС
fallback

Председателят на ДПС и на ПГ на ДПС Делян Пеевски и председателят на ДПС Джевдет Чакъров проведоха среща с посланика на Република Турция в България Н. Пр. Мехмет Саит Уянък, съобщи сайтът на Движението.

На срещата, преминала в приятелска атмосфера, бяха обсъдени добросъседските отношения между България и Турция, геополитическата ситуация в Европа и света, както и необходимостта от политическа стабилност в региона, заради ключовото му значение за сигурността.

Те разговаряха за задълбочаване на икономическите и бизнес взаимоотношения между страните, за постигане на по-интензивен стокообмен и икономически растеж.
 
Тема на разговорите бе и сътрудничеството между държавите за решаването на проблемите на двойните граждани и необходимостта от засилване на междукултурните връзки между България и Турция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

марчела

преди 5 дни

Какво прави посланика на съединените наркомански щати в Парламента? Защо съветва етническата турска партия ДъПъСъ и ПУЕВСКИ, как да се състави правителство.Защо продажните ППДБ про100КИРО и кокорчо, плъхоДенков, ГАРГАмел, гнома, предателя Борисовсе срещат с извратеняк от наркоманското американска посолство.Ние в България ли сме или в наркоманските сащ???Алцхаймера ни управлява или Румен Радев/Върховен Главнокумандващ Българската Армия/Ние Православни ли сме или сме сектански наркомански щати?

48

Га4е

преди 5 дни

Вън всички турци и ДъПъСъ, Герб, ППДБ, от България!Етнически партии никъде няма пО света.Само в България,населена с ***, турци ,помаци и *** има тези недоразумения на природата.НО, ние останалите Българи, ПРАВОСЛАВНИ-4,8 милиона сме за Русия, за Вл. Вл.Путин и За Румен Радев.Искаме ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА, ръководена от Президента Румен Радев!Казах!!!ВЪН всички турци!Да вървят в Турция при еничарина Ердоган,да вземат и ПУЕВСКИ-направиха ли му сюнет ??

47

Анонимен

преди 5 дни

Убеден съм, че в Швейцария например, хора като Борисов, Пеевски и Доган никога няма да се докопат до държавна власт, но за съжаление iq-то на българския избирател е доста по-малко от това на швейцарския избирател, за това и стандарта ни на живот, не е като на швейцарците Така че хора, сърдете се на себе си и четете книги.

fallback