fallback

"От днес прекратявам моето участие във всички срещи с обществеността, организирани от ПП „Величие", написа председателят на парламентарната група на партията Николай Марков във Facebook.

Той призова последователите и симпатизантите си „да разпространят във всички населени места в страната и извън нея, че ПП „Величие" е само и единствено Ивелин Михайлов и неговата псевдо-икономическа групировка от сламени и зависими хора".

Oще по темата
Както е известно, по-рано днес Ивелин Михайлов от „Величие“ обяви, че има запис, в който е заплашван от председателя на парламентарната група на партията Николай Марков. Той обясни, че записът е направен, след като на среща с Николай Марков и депутата от партията Дарин Георгиев му е било казано, че са склонни да подкрепят програмно правителство.

Според Ивелин Михайлов това е в противоречие с обещанията, които са били дадени на избирателите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

142

Анонимен

преди 2 месеца

Гошо от почивка не ги ли е възпял вече, като представител на групата, която ги подкрепя най-много.

141

Анонимен

преди 2 месеца

В началото всички се радваха, че ще има по-разнообразни партии в парламента, но в момента всеки иска тези да не са. Понеже трябва да си оправдаят пирамидалните структури се навъдиха всякакви тарикати. Ивелин толкова не искаше да е депутат, а направо Цезар и всисчки да възхваляват таланта му да загробва милиони и да няма пари за данъци и заплати. Ако има икономическо образование, първото нещо, което трябва да знае е "бизнес план". Неговият е пирамидална структура.

140

Анонимен

преди 2 месеца

А Сутиени Леви що си плю на сурата и се хвана на това хоро? Уж от интелигенцията, човек на изкуството (па макар и доносник)... Здравата се окака и той, за едното депутатско място.

fallback