fallback

"Целта на гръцката система, която дава бонус на победителя е за стабилизиране, за предпазване от политически кризи, в каквито ние от няколко години сме. Спорно е. Нашата избирателна система е по-справедлива относно представителност на хората, участвали в изборите". Това каза общинският съветник от ГЕРБ-СДС д-р Антон Койчев в "Денят ON AIR".

Много от хората гласуват емоционално и не се интересуват от проблеми, изтъкна д-р Койчев пред Bulgaria ON AIR.

"Хората искат стабилност и предвидимост. Правителство на малцинството, от партийна гледна точка, не е от най-добрите варианти, но както каза и Бойко Борисов - интересите на държавата са над всичко. Ще се опита и тази формула с ясното съзнание, че тя не е много устойчива и е плод на много компромиси", смята общинският съветник.

Лидерът на ГЕРБ търси по-голяма представителност, посочи д-р Койчев. Според него идеята за експертен кабинет винаги може да се възкреси.

"На преден план е отговорността. Хората са уморени от толкова цикли избори. Делегираха доверие, искат стабилност и управленски решения. Говорихме за актуалната политическа обстановка. В СДС не виждаме смисъл от прекаленото дамгосване на ДПС, което е една система партия", уточни д-р Койчев.

Вижте видеото с целия разговор

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

TEAM SRETAN

преди 5 дни

КОГАТО СРЕТАН ЙОСИЧ ДЕКОМУНИЗИРА БОЙКО БОРИСОВ ВРАГЪТ НА НАРОДА!ПРАЗНЕНСТВАТА ЩЕ ПРОДЪЛЖЪТ 3ДЕНА КАТО НА НОВА ГОДИНА!ХВАЛА ВЕЛИКА СРБИЯ!

11

Румен Радев

преди 5 дни

Некой знае ли защо Боко го пазат у Банкя барети нинджи и всякакви ушеви хомосексуалисти Ше питам службите.А също ще ги питам ако Сретан му метне един сармат как тия ще му помогнат.

10

Анонимен

преди 5 дни

Ми заплатите с общините са добри,с Дупки общини има число кога има нов кмет ,и той си назначава свои хора )

fallback