Снимка: БГНЕС
fallback

Никой не желае да припознае зависимостта си от ДПС, заяви пред БНР политологът проф. Тодор Танев.

"В този интересен каламбур са замесени повечето от водещите партии. Господин Доган отново разигра добре картите", каза още той.

Не ми се струва, че правителството на Главчев е толкова временно, отбеляза политологът.

"Може би почти всички биха се спасили в една ситуация с продължаване на действието на това правителство. Да видим кой има интерес от безвремието, в което сме. Самолетът продължава да пада, но тези, които са в кабината на пилотите, не смеят да поемат лично управлението.

Съмнявам се във възможността за ползотворен диалог, обобщи той. "Политическите лидери се грижат само за своите партии в момента. Те не се грижат за България.

Тези, които управляват страната, са тъмни сили. Те са финансови кръгове. Политиците само изпълняват това, което им е зададено като параметри", каза гостът.

Може би идват нови избори, прогнозира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Банкеръ

преди 3 месеца

България откакто е създадена се управлява от продажници.Първата България изобщо няма монети ползува гръцки.Втората България сече разни коруби от мед,когато идват турците със златните си пари просто са продали държавата.Третата България има три национални катастрофи.През Соца е фалирала три пъти.Сега отново са готови да я продадат.Мани ами са готови да изкарат майките си да проституират на магистралата.

25

Анонимен

преди 3 месеца

Все повече се чудя, какво учат по политология, че то тия неща и аз мога да ги говоря без да съм учил. "Тези, които управляват страната, са тъмни сили", мда и аз така мисля.

24

емо

преди 3 месеца

като всеки го знае, защо 66% не гласуват и фактически потвърждават това положение, а останалите 34% поставят на първо и второ място две организирани престъпни групи, начело с престъпници като Борисов и Пеевски.

fallback