Снимка: БГНЕС
fallback

Днес Народното събрание произведе една добра и една лоша новина. Добрата новина е, че парламента може да започне работа, има избран председател и една по една основните дейности стартираха. Лошата новина е, че този председател е най-яростният защитник на санкционирания по закона "Магнитски". Рая Назарян съвсем наскоро направи следното изказване: "САЩ са подведени и за ГЕРБ санкциите по "Магнитски" нямат стойност. Явно така се става председател на Народното събрание в този случай".

Така шефът на групата на ПП-ДБ в парламента акад. Николай Денков коментира избора на Рая Назарян от ГЕРБ-СДС за шеф на парламента.

"Другото, което искам да кажа, е, че много ясно се виждат от трубините какви ли не различни погледи и изведнъж изскача някой и започва да говори срещу ПП-ДБ. Това се случва, и ще се случва, защото сме единствените, които останахме да се борят срещу корупцията. И ще продължаваме да го правим", каза още ной.

"В сянката на парламентарните процеси, които текат в момента, продължава чистката и превземането на българските служби. Вчера е освободен директора на ДКСИ и зам.-председателя на ДАТО. Въпросът е, че това излиза извън духа на ролята на служебния кабинет по конституция и едновременно с това няма никаква информация какво е основанието това да се случи, то се случва на тъмно и без никаква прозрачност на този процес", каза Йордан Йорданов.

А Божидар Божанов от коалицията припомни, че последното правителство, рекламирано като експертно, бе това на Пламен Орешарски. "Знаем, че то всъщност бе политическо правителство на ДПС", каза Божанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

235

тя

преди 6 дни

Така като го казва сам не си вярва !

234

Анонимен

преди 1 седмица

Корупцията в България има своите огромни корени в СДС и Костовистите.

233

Анонимен

преди 1 седмица

НА КОЙ ОТ ДВАМАТА ДЕНКОВЦИ ДА ВЯРВАМЕ НА ТОЗИ ДЕНКОВ ЛИ ИЛИ НА ДЕНКОВ ОТ ЗАПИСА, ЧЕ БОРБАТА С КОРУПЦИЯТА НЕ МУ Е ПРИОРИТЕТ. НА ТОЗИ ЛИ ДЕНКОВ ИЛИ НА ОНЗИ НАЗНАЧИЛ И ЗАЩИТАВАЩ МИТНИЧАРСКАТА ШЕФКА И ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР С ЕВТИНИЯ ЧАСОВНИК. НА ТОЗИ ЛИ ИЛИ НА ОНЗИ КАЗАЛ ЧЕ НЕ ХОРАТА С ПАЧКИТЕ А ПУДЕЛА С ПАЧКИТЕ Е ВИНОВЕН. АРОГАНТНОСТТА ВИ И ЛЪЖИТЕ ВИ МИНАВАТ САМО ПРЕД МНОГО МАЛКА ЧОСТ ОТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ.

fallback