Снимка: БГНЕС
fallback

Силви Кирилов от "Има такъв народ" ще бъде почетен председател на 50-то Народно събрание на първото заседание в сряда, съобщава БНР.

Като най-възрастен депутат, 73-годишният Кирилов получава правото за откриване на сесията. Силви Кирилов е бивш изпълнителен директор на Александровска болница.

Преди минути приключи и срещата между ръководствата на парламентарно представените формации, на която са обсъждани технически въпроси като реда за протичане на първото заседание и разпределението на местата в зала. Очаква се разпределението да е като миналото 49-то Народно събрание. Разликата е, че БСП ще разполага само с едно място на първия ред, а депутатите от „Величие“ ще бъдат настанени отзад зад представителите на ПП ДБ и ДПС

От Има такъв народ и “Възраждане” са направили редложението 50-то Народно събрание да заседава в историческата зала на жълтите павета, но от ГЕРБ СДС, ДПС и ПП ДБ са се обявили против, а от "Величие" са се въздържали.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

malgiorno a tutti

преди 1 седмица

В и т.н. само нафталини на life support ли имат бре... Преди беше ба'а им Мика Зайкова, сега не'къв друг дедо са изровили... Тъй кат' гле'ам, сигурно и този ще обърка клетвите :).

14

Анонимен

преди 1 седмица

За малко да го открие доносника Етиен Леви.Срам.

13

Мда

преди 1 седмица

Герб и пп си искат в партииният домНормалноСамо трябва да вьрнат петольчката ако не е изчезнала

fallback