Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Поех отговорността и подадох оставката си до всички структури и членове на БСП. Вчера я изпратих и до Националния съвет, който се събира днес. Заедно с нея подадох до Пленума и оставката на цялото Изпълнително бюро, написа лидерът на БСП Корнелия Нинова във фейсбук.

Oще по темата
Тя подчерта, че няма да участва в работата на колективните органи на партията, за да няма спекулации, че им влияе по някакъв начин. Нинова призова членовете на Националния съвет на БСП днес да потиснат личните си амбиции, омразата и реваншизма, да проявят разум и да не хвърлят партията в хаос. Нека се вземат най-добрите за БСП решения, посочи Нинова.

БТА припомня, че днес Националният съвет на БСП се събира на заседание. Членовете на ръководния орган трябва да изберат кой ще изпълнява функциите на председател на партията, след като във вторник Корнелия Нинова обяви, че се оттегля от лидерското място.

По-рано днес Георги Свиленски от БСП заяви, че върху партията се оказва натиск.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Чочо

преди 1 седмица

ГЕРБ спешно трябва да я приеме за член и да я назначи като Дружинна. Тя изпълни по блестящ начин всеки поставени от тях задачи. Отличничка!

21

Малко за политика

преди 1 седмица

Бойко имаше пета колона във всяка партия. И в БСП също. Опита с Георги Гергов, но не мина, при Корнелия Нинова не минаваше. Ще пробва сега с Атанас Зафиров. Да видим.

20

Какво следва

преди 1 седмица

Да видим сега младежкото БСП. Искаха оставката на Корнелия Нинова, но не казваха какво следва след тази оставка. Е, какво следва? Да видим. Има ли тук някой от тях да напише нещо?

fallback