Снимка: архив, БГНЕС
fallback

"Корнелия Нинова е избрана от българските социалисти. Получила е тяхната подкрепа. Когато бъде насрочен прекият избор през септември, всеки социалист може да се яви. Тя връща властта при тези, които са я избрали". Това каза в интервю за БНР заместник-председателят на ПГ на БСП Георги Свиленски.

Oще по темата
"Младите ни хора не разбраха, че партията не се управлява с транспаранти", заяви той относно призивите на младежкото БСП за промяна в партията.

Експертен програмен кабинет може да бъде такъв, в който не фигурира нито едно политическо лице, изтъкна Свиленски във връзка с предложението на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Като е първа политическа сила, да си намери подкрепа. Само че за такъв кабинет не може да намери подкрепа. Ти си победител, но с 68 депутати", каза социалистът.

Георги Свиленски смята, че вече има договорен председател на Народното събрание и прогнозира, че ще бъде избран още на първото заседание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

59

Малко за политика

преди 3 месеца

Да видим сега младежкото БСП. Искаха оставката на Корнелия Нинова, но не казваха какво следва след тази оставка. Е, какво следва? Да видим. Има ли тук някой от тях да напише нещо?

58

Браво

преди 3 месеца

Корнелия Нинова опази БСП от коалиция с ГЕРБ. Всички останали стари партии си минаха от реда като патерици на Бойко. Дори само това да беше направила заслужава да я изпратят с почести. Надявам се следващият лидер на БСП достойно да я замести.

57

Анонимен

преди 3 месеца

и ще си намери но бсп от къде ще търси избиратели незнам плеши

fallback