Снимка: архив, БГНЕС
fallback

"Това, което вероятно ще се случи, е да се състави правителство, като отделни представители на партиите ще бъдат в управлението, но няма да носят отговорност за последиците от решенията, които ще взимат. Това няма да спомогне за това да се провежда политика в интерес на гражданите".Това мнение изказа пред БНР лидерът на "Солидарна България" и общински съветник в София Ваня Григорова.

Oще по темата
Все още не се е състоял коалиционен съвет, който да направи анализ на случилото се на изборите, посочи тя, но заяви категорично, че ще продължат взаимодействието си с "Изправи се, България", "Българската Левица" и Обединената Социалдемокрация.

"Нашето взаимодействие не е краткосрочно, не е със самоцел влизане в НС. Това можеше да бъде механизъм, който да ни помогне да осъществим нашите цели, които преследваме от години. Това, че няма да бъдем част от НС, не означава, че сме забравили за това какво искаме да променим в страната, така че българските граждани, работещите такива, да се чувстват по-добре в страната си. Ние ще внасяме предложения в НС. От поведението на народните представители ще се види кой иска и кой не иска реално да спомогне реално за повишаване благоденствието на хората", каза Григорова.

 Тя заяви, че е възможно да работят с отделни личности от БСП. И в момента има сътрудничество помежду ни, уточни тя. Според нея Корнелия Нинова няма да си тръгне. "Опасявам се, че трети път оставка не означава реална воля за поемане на отговорност за това, че БСП беше свита от над 900 хил. избиратели до 150 хил. в рамките на няколко години", каза Григорова.

Тя смята, че няма да има президентски проект, начело на който да застане Румен Радев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

69

въпросче

преди 2 месеца

Ванче нещо оставка покрай тебе не намирисва ли.......то беше пъчене ,чак се засрамихме от дебелоочието ти и накрая какво-обосрались с майчето .....

68

Pablo Fahardo

преди 3 месеца

Ще ви кажа, до последно се двоумях, за кого да гласувам и накрая гласувах за Солидарна България. Защо толкова малко гласове получиха ли? Не мисля, че знам всички причини. Но със сигурност в днешните модерни времена трябваше да заложат и на инфлуенсърските методи. Да не се налага само образа на Григорова, а да се видят и другите водещи лица, и трето леко да се намекне, че отдавна БСП не е социалистическа лява партия. Няма смисъл да се бори срещу БСП, просто трябва да привлече от там кадърните!

67

Анонимен

преди 3 месеца

Тази персона съвсем олекна. Като се покаже и започне да приказва и лъже, ми става отвратително. Много наголямо се взе, а се оказа въздух под налягане.

fallback