Снимка: БГНЕС
fallback

Три години България се лута в кризи и скандали. Само за последните две години кумулативната инфлация е 30%, благодарение на бездействието на "промяната". Това означава, че 30% от доходите на всички нас са изядени заради липсата на адекватни действия на държавата. Това заяви кандидатът за депутат от ГЕРБ-СДС Георги Георгиев.

По темата за чуждестранните инвестиции, Георгиев каза, че първо условие на всеки чуждестранен инвеститор е да има правна сигурност.

"И предвидимо затова с колегите сме на една теза, ние възприемаме едно и също становище, на второ място политическата нестабилност. Не може три години България да бъде от единия в другия ъгъл на кризите, не може за три години благодарение на бездействието на Асен Василев 30% за последните две години кумулативна инфлация, което означава от всеки гражданин 30% от неговите пари са изядени заради бездействието на държавата и това е най-подлият тип данък, който един финансов министър може да наложи", подчерта Георгиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 4 седмици

бъси статията.... Георгиев каза!

22

Анонимен

преди 4 седмици

не ви искаме, не разбрахте ли?

21

Анонимен

преди 1 месец

Кви три години ? Ние сме в криза от както сме членове на ЕС ту . От преди членството да са останали най много 10 - 15 % от дребния бизнес . Средния го закриха по случай ,,членството,, Не отговарял на изискванията . Освен това и 4 реактора а сега и ТЕЦ овете . Кви три години ??? По последно преброяване ние се топим с 860 000 човека за 10 години . Такова нещо не е било и при най кръвопролитните войни . И това са фактите а не евродемагогии от толкова много години .

fallback