Снимка: БГНЕС
fallback

Председателят на ДПС Делян Пеевски сравни съпредседателя на ПП Кирил Петков с „пудел“, който може да драска на вратата на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Той е като един сладък пудел, който може да драска на вратата в Банкя. До него сигурно ще е неговата приятелка, която днес е по телевизията. Тези хора не могат нищо друго да направят, освен да се молят и скимтят на Борисов. Проектът им приключи и остана при контрабандните канали", заяви още Пеевски.

Oще по темата
Той отново призова да не се говори от сега за управление след изборите, защото първо гласоподавателите трябва да наредят партиите.

"След изборите този пудел – Кирил Петков, може да е част от кучкарника на Борисов. Да видим как ще ни подреди народът, може пък аз да застана между тях и да направя баланса да не могат Кирил Петков и компания да откраднат държавата. Със сигурност аз няма да им позволя да разбият държавата", заяви Пеевски.

Той отново подчерта, че ДПС няма да работи с ПП-ДБ, ако се докаже случаят с контрабандата в Агенция "Митници".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

160

Гошо

преди 1 месец

Даже Дебелия почна да се *** с тях и да ги има за посмешища, ППто удари дъното 🤣

159

Анонимен

преди 1 месец

Кирил Петков е трън в очите на мафията Аз за толкова много години не чух да се говори за мръсната истина от политици какво става по високите етажи на властта Петков назова нещата с истинските имена и стана ужасно неудобен но хората чуха видяха и се осветлиха и разбраха в каква *** ко чи н а живеят Ужасно е да презираш държавата си защото сме измамени и сме заложници на мафията Корупцията ни убива всеки ден като бавна отрова

158

Анонимен

преди 1 месец

Като погледна рейтинга на Пеевски колко хора го подкрепят и си мисля че няма морално право въобще да се изказва и да обижда законо избрани политици в Парламента зад тези хора стоят нашите гласове и той обижда Българите и техния свободен избор

fallback