Кадър: БНТ
fallback

Служебният премиер Димитър Главчев коментира пред БНТ ситуацията с поста на външния министър и мотивите да избере да посочи за дипломат номер едно заместник-председателя на ГЕРБ Даниел Митов.

Oще по темата
"Изходите са два - или президентът Радев издава указ, или ако не - досегашните министри продължават да си изпълняват задълженията. Но аз вече казах, че с тях не бих работил по различни причини.

 Аз, честно казано, бях забравил, че г-н Митов е заместник-председател, съвсем искрено ви говоря.
    
Мотивите ми да му предложа на него е, че от всички външни министри, които са през последните години били на този пост, познавам най-добре именно него", заяви в интервю за предаването „Панорама“ служебният премиер Димитър Главчев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

111

Реалист

преди 1 месец

Ем грозен,ем ***.

110

Българин

преди 1 месец

Под достойнството ми е да чета подобни простотии. Не може по подобен низък и олигофренски начин да си мислиш, че заблуждаваш хората Главчев. Ти си куклата на конци на Толупа от Банкя, а той е марионетката на посолството на Америка защото е мишка и го страх да му покажат далаверите. Чинно им се подчинява на всички хрумвания.Единствено се чудя на тия които ходят да гласуват ( ако наистина ходят, а не ала-бала после с бюлетините) защо го правят толкова ли са глупави.

109

Анонимен

преди 1 месец

Нямам план Б,каза случайният Главчев,назначен от банкянския като Вр.И длъжността премиер.Ти нямаш план А,видно от политиката ти като глава на т. нар. министерски съвет.Борисов ти изкрещя от кв. "Подуене",че наш Дани трябва да оглави външно министерство и ти Главчев,още на другия ден предложи на НС,да бъде назначен.

fallback