Снимка: БГНЕС
fallback

Драмите около поста на външен министър продължават с пълна сила. В кулоарите на парламента Даниел Лорер от ПП-ДБ каза, че ГЕРБ и президентът явно не могат да постигнат договореност. Той подчерта, че назначенията в служебния кабинет на Главчев не са съгласувани с неговата партия.

С известен хумор бих казал - наблюдаваме някакви вътрешни борби между ГЕРБ и ГЕРБ, посочи Лорер . И припомни, че служебният премиер Димитър Главчев е бивш кадър на ГЕРБ.

Лорер отбеляза, че при сформирането на кабинета никой не се е обърнал към ПП–ДБ и в настоящия Министерски съвет нямало техни хора.

Според Лорер прокуратурата продължава да работи като предизборна платформа. Тя се активизира, само когато има избори у нас. Целта е българските граждани да бъдат шокирани и отказани да гласуват. На това трябва категорично да се противопоставим.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 1 месец

АЙДУК НОМЕР ЕДНО ЩО НЕЕ В ПАНДЕЛАТА

23

Дядо Стефчо

преди 1 месец

Това е тоя дето на един трети март написа че опълченците тогава са се били на шипка. Тогава разбрах че на вързано куче хляб не може да даде. То бива да си неграмотен ама чак толкова. Да не е учил в кучкарник?

22

Анонимен

преди 1 месец

Земи се скрии политически инвалид . Иноватор бил ...

fallback