Снимка: БГНЕС
fallback

Адвокатът на бившата шефка на агенция "Митници" Петя Банкова - Людмил Рангелов, заяви в студиото на „Събуди се”, че, според него, Живко Коцев не е бил обект на заплахи.

„Заплахата е от обстоятелствата, той си е дал сметка за това. Затова е потърсил г-н Сарафов. Вероятно чрез неговите съвети да намери най-добро положение за себе си. Тази среща не е нещо противозаконно, вредно и опасно", поясни Рангелов пред Нова тв.

И поясни, че ако е негов адвокат в момента, би го предупредил, че има за какво да се тревожи.

„Стефан Димитров, който в момента е задържан, би могъл, търсейки по-добро положение за себе си, да сподели информация, която да злепостави Живко Коцев”, смята Рангелов.

По думите му Петя Банкова и Коцев нямат връзка помежду си.

"Познавала е Стефан Димитров. Вероятно е познавала бегло и баща му. До този момент няма информация съвместно да са участвали в престъпна дейност. Грешката ѝ е, че не е преценила в каква структура влиза", каза адвокатът.

Според него цялата история се използва с политически цели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 1 месец

Петя Банкова не трябва да поема цялата отговорност и греховете на другите. Да си признае, за да и олекне и да докаже, че е добър човек. Обществото ще я разбере, ако разкрие и другите замесени, които са я подвели да прави престъпления и сега е в тежко положение заради тях. Те са я използвали като оръди е на престъпление и сега се крият в парламента. Не е справедливо тя да страда, а Престъпните Политици и Дебилните Бесни да лъжат по медиите, че не са нейни началници и босове.

20

Любовен триъгълник

преди 1 месец

С Паскал

19

Анонимен

преди 1 месец

Активно милиционерско мероприятие беше да арестуват Банкова. Тя е работила само 2 месеца, то за два месеца не е научила имената на преките си подчинени. А тия другите дет били контрабандисти 20г, нито Каскета, нито Цацата, нито 8мото джудже ги потърсиха

fallback