Снимка: БГНЕС

Лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов каза, че грозната задкулисна битка може да доведе до ниска избирателна активност. Костадинов допълни, че в последните 10 месеца България влиза от един скандал в друг - няма морал, а само скандали за постове, позиции и пари. Държавността се разпада, каза в ефира на Нова политикът.

„Това, което се случва, знаехме, че го има, просто сега излиза наяве. Изтичане на документи, снимки, файлове и карти е факт последните 12 години. Двете доскоро управляващи партии реално все още управляват. В служебния кабинет са включени техни министри”, коментира още Костадинов.

За предстоящите избори Костадинов коментира, че трябва да се включат и машини. Той припомни и за какви промени настояват от „Възраждане”. „Искаме провеждане на референдум за запазване на българския лев, референдум за членство на България в НАТО, предоговаряне на условията за членство на България в ЕС и спиране на помощта за Украйна”, поясни Костадинов.

На 9 юни имаме златен шанс да върнем България в руслото на историята. Избирателите, които са погнусени от политическите действия на партиите, трябва също да отидат да гласуват.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase