Снимка: БГНЕС
fallback

Лидерът на БСП Корнелия Нинова настоява предсрочните парламентарни избори да са заедно с европейските, за да се спестят пари, а и за да има по-висока избирателна активност.

Тя отново посочи, че БСП няма да участва в разговори за втория мандат, нито за третия.

Соцлидерката повтори тезата си, че настоящият парламент е изчерпан и няма как да излъчи правителство, така че ако президентът Румен Радев реши да даде третия мандат на левицата, той ще бъде върнат неизпълнен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

СМЕХ....

преди 1 месец

"КОМУНИСТИЧЕСКИ ДАЛАВЕРИ"-----АМА ВИНАГИ С ПРАВАТА И ПАРИТЕ НА НАРОДА....., А НЕ НА БКП/БСП....ХАХАХАААА....ЗА ДА НЕ ОТСЛАБНАТ ДУПЕТАТИТЕ ИМ..!!!!

22

СМЕХ....

преди 1 месец

...ИЗБОРИ 2 В 1, ЗА ДА ИМА ДАЛАВЕРА И КАК ДА СЕ ЛЪЖЕ ПАК НАРОДА....ХАХАХАААА...ЩО ДЕПУТАТИТЕ НЕ ДАДАТ ПО 1- ЗАПЛАТА ТА ДА НЕ ГУБИ ДЪРЖАВАТА, ПАРИ.....НАЛИ СА НЕЙНИ СЛУГИ...!!???

21

Анонимен

преди 1 месец

Тъй де, има шанс броят на гласувалите за ЕС да доближи до 40% от гласувалите за парламент, и ще се окаже, че около 16% от избирателите ще пуснат звездна бюлетинка. Да не стане така, заради отвращиние от ЕС хората да не отидат и заради праламентартите избори! На две отделни дати трябва да бъдат изборите. Не се правете на толкоз загрижени за икономиката. Ако въобще мислехте, нямаше да има машинно гласуване въобще -именно заради високите разходи. Аман от лицемерие с тънки сметки за пред евромедиите

fallback