Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Централната избирателна комисия (ЦИК) вече подготвя провеждането на изборите през юни за членове на Европейския парламент от България.

След обществената поръчка за дейностите по осигуряване на машинния вот в секциите в страната и в чужбина Комисията обяви и обществената поръчка за разяснителната кампания за вота на стойност 50 000 лв.

ЦИК ще възложи на победителя изготвяне на аудио клипове и материали за разяснителна кампания за българските евродепутати, предаде БНР.

Предвидено е да се изработят 7 броя аудиовизуални материали, видеоклипове с елементи на компютърна графика и анимация, жестомимичен превод и текст в титри като всеки клип ще е с продължителност до 30 секунди.

Ще се разяснява кой има право да гласува, как ще се гласува, гласуващи по настоящ адрес, за хората с увреждания, за българите в чужбина, с машина и хартиена бюлетина. Ще има и аудио клипове, банери и информационна бюлетина в интерактивен формат, която ще се разлиства и ще води до вградени линкове към други клипове и други материали.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

АнонимеН

преди 1 месец

ТОЙ ВОТА СЛЕД 2 МЕСЕЦА ТЕ СЕГА СЕ СЕТИЛИ ДА ПУСКАТ ПОРЪЧКА ДЕТО Е 1 МЕСЕЦ А ПОСЛЕ ОЩЕ 1 МЕСЕЦ ДА СЕ СВЪРШИ РАБОТАТА!! УПРАВЛЕНИЕТО НАСТОЯЩЕТО Е ЯВНО ДОКАЗАНО НЕКАДЪРНО!!! МОМЕНТАЛНО ТРЯБВА ДА ИМА НОВИ ИЗБОРИ ЗА ПАРЛАМЕНТ!

5

Анонимен

преди 1 месец

Кой изобщо гласува за еврейския парламент.

4

Анонимен

преди 1 месец

ЦИК Разград провеждат РАСИСТСКА кампания срещу белите българи в района като не им дават да гласуват !! Подозира се определена партия, но мевере мълчат !!!

fallback