fallback

Общ преглед
С тържествена церемония по издигане на националното знаме на България пред Паметника на Незнайния воин в столицата започват официалните чествания на Трети март.
На площада рамо до рамо застанаха премиерът акад. Николай Денков и вицепремиерът Мария Габриел.

На церемонията присъстваха министри, кметът на София Васил Терзиев, бившият премиера Симеон Сакскобургготски, народни представители, посланици, общественици и десетки граждани, дошли да отдадат почит на загиналите за свободата на България.

20 артилерийски салюта проехтяха, докато звучеше националния химн и беше издигнато националното знаме

Премиерът, вицепремиерът и кметът на столицата положиха венец пред Паметника на Незнайния воин и отдадоха почит на загиналите за свободата на България.

Тържествената проверка (заря) по случай Националния празник е с начало 18.30 часа на пл. „Народно събрание“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

109

Анонимен

преди 2 месеца

как ви се харесва смяната на режима, от турско към руско и сега американско не виждам за ква свобода иде реч, при преминаването от турко към руско е имало повече официални жертви, а сега ни варят като жаба и работим за тая хубава идея "демокрация", която при нас и един ден не е съществувала.

108

Кармен Златарева

преди 2 месеца

Дяволите се крият зад Авмона...та и тия

107

ужас

преди 2 месеца

Е, нали тези и останалите *** искаха да премахнат 3- ти март, Освобождението на България като Национален празник?!!! Къде са патриотите и националистите,къде е демокрацията и обществото. Тия двамата национални предатели трябва да бъдат обесени там, не да оскверняват свещената памет на българските герои, каквито няма да се родят днес. Добре, че поне свинята пеефски не се изтъпанчи и тя, там, спрягана от медиите за новия спасител

fallback