Снимка: БГНЕС
fallback

Според Атанас Атанасов от ПП-ДБ обществото към днешна дата не желае избори и партиите в управлението трябвало да се съобразят с това. Все пак той призна, че от коалицията са готови да отиват на избори.

Атанасов обясни, че меморандумът от ПП-ДБ е предложение за преговори.

„Един вид политическа оферта. Този меморандум на практика представлява покана за преговори към нашите фактически коалиционни партньори“, каза той.

Oще по темата

Според него не става дума за постове, а целта е да се седне на масата на преговори без червени линии. Атанасов смята, че управляващите трябва да започнат разговори за това как ще се упражнява властта след ротацията на премиерите.

Относно спорния въпрос кой да е външен министър след ротацията – Николай Денков или Мария Габриел да съвместява постовете на премиер и министър, Атанасов коментира, че всичко може да бъде договаряно.

Според него има няколко варианта на конфигурации в правителството, чрез които и Мария Габриел, и Николай Денков могат да имат комуникация с партньорите в международен план.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

98

Ангелина

преди 6 месеца

Не говори от името на "обществото" . Това искаш ти ,защото друга "добра възможност" за кариерното си развитие ,след това няма да имаш .А вече се виждаш на така жадувания пост председател на НС .За тази цел и "получи списъка с магистрати " написани по "твоя тертип" ,за да извиваш ръце ,на тези ,от които зависи ,тъй жизнено важното за теб "топло канапе"и да се чувстваш "значим" . Аз също съм част от това общество и искам "избори до дупка" ,докато се прочистят всички индивиди ,като теб от НС.

97

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 6 месеца

АТАНАСОВ КОМУНИСТИЧЕСКИ СЛЕДОВАТЕЛ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ОМРАЗАТА СИ КЪМ БОРИСОВ ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА И СТИГНА ДОТАМ ЧЕ ДАВА ОФЕРТА АТАНАСОВ КОЙ СИ НА КОГО ДАВАШ ОФЕРТИ БЪЛГАРИТЕ НЕ ТЕ ИНТЕРЕСУВАТ А ТВОЕТО БОГАТЕЕНЕ ПОЗОР СТЕ

96

Анонимен

преди 6 месеца

Атанасов, какви оферти бре?! Оферта давал?! Кирето е по офертите! Това да не е да си купиш апартамент от БОДК на смешна цена?!

fallback