Снимка: БГНЕС
fallback

Кирил Петков извади на показ своя версия за какво е била срещата със Спас Русев и темата на разговор. Той обясни, че е получил обаждане от Спас Русев да се видят и е отишъл на най-публичното място в София, намиращо се „наблизо до Народното събрание". Поводът на срещата бил свързан с „оценка какво се случва в България оттук нататък".

„Идва ротация, идват много динамични неща. Въпросите, които вие ме питате всеки ден, много от хората в България искат да имат отговор по същия начин", каза съпредседателят на ПП.

Петков посочи, че от самото начало, откакто от ПП са в политиката, говорят за смяна на службите.

„Но това, което българските граждани трябва да разберат е, че огромна власт се крие в регулаторите. Може би донякъде по-голяма власт се крие в регулаторите, отколкото в правителството", смята той и добави, че трябва да се следи тези регулатори как ще бъдат преназначени и какви ще бъдат хората там.

Лидерът на ПП е категоричен, че смяната на регулаторите, повечето от които са с изтекъл мандат, е огромен приоритет. „Докато не са реформирани тези регулатори, ние имаме опасението, че те не взимат най-добрите решения на българските граждани", допълни той.

Съпредседателят на ПП обясни, че в момента се водят много сложни преговори и те се водят в най-истинската им форма. „Вече влязохме дълбоко в преговорите как изглежда следващото правителство, регулаторите, службите и съдебната власт – и всичко това в момента стои", уточни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

60

ХАРВАРДСКА ПРОЗРАЧНА

преди 3 месеца

ПРОЗРАЧНОСТ, ХАРВАРДСКА ПРОЗРАЧНА ПРОЗРАЧНОСТ. ПОВТАРЯЙТЕ СЛЕД МЕН ХАРВАРДСКА ПРОЗРАЧНА,ПРОЗРАЧНА,ПРОЗРАЧНА ПРОЗРАЧНОСТ. ОММ МАННИ ПАДМЕ ХУМ. ХАРВАРДСКА ПРОЗРАЧНА,ПРОЗРАЧНА,ПРОЗРАЧНА ПРОЗРАЧНОСТ. ОММ МАННИ ПАДМЕ ХУМ. ХАРВАРДСКА ПРОЗРАЧНА,ПРОЗРАЧНА,ПРОЗРАЧНА ПРОЗРАЧНОСТ. СТАВА ЛИ ВИ ПРОЗРАЧНО??! ОПИТАЙТЕ ПАК - ОММ МАННИ ПАДМЕ ХУМ.ХАРВАРДСКА ПРОЗРАЧНА,ПРОЗРАЧНА,ПРОЗРАЧНА ПРОЗРАЧНОСТ....

59

Анонимен

преди 3 месеца

етераст с дваклитора. един в устата другиятФгъзъ, маскирани като ларинкс и хемероидалисГовнярис.

58

Анонимен

преди 3 месеца

Бе Киряк, ние от поне 2 години ти обаждаме за грабежите на банките чрез новите такси и моб. оператори, ти защо не си го записа на листче, ама те май са те срещали тайно, а си кажи!

fallback