Снимка: БГНЕС
fallback

Опозицията в парламента ще изпрати обща жалба до КС във връзка с избора на новите конституционни съдии от квотата на Народното събрание.

Подписите си под жалбата ще сложат депутатите от БСП, ИТН и "Възраждане".

Петър Петров от "Възраждане" посочи, че решението на НС мандатът на Десислава Атанасова и на Борис Базелков да е 9 години противоречи на решение на КС.

Очаква се новите конституционни съдии Десислава Атанасова от ГЕРБ-СДС и Борислав Белазелков да положат клетва в петък.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 3 месеца

Какво искат от опозицията: нинова, копейкин и чалгаря??? Власт и пари. Пример: нинова и ИТН бяха в коалиция с ПП и ДБ докато крадяха и управляваха заедно, чак когато не се разбраха за шефа на БНБ чалгаря се оттегли, а ниноваостана в правителството до последния ден, до последния ден тя лъжеше, крадеше и ни уверяваше, че всичко е наред. Но, няма нищо изненадващо, децата на родните опозиционери и русофили учат и живеят в западна Европа и САЩ, докато родителите им създават интриги и работят за путин

15

Анонимен

преди 3 месеца

14- с кого и защо война? Вземи МАПС и се разходи из Европа- хубаво, подредено, богато- кой ще извика Раша да му разбият дома- даже Турция пусна Швеция в НАТО, чакат Орбан да каже - да, а сега обиколи градовете в Раша- има райони заспали в разрухата си в 19век- заплата след данъците около 300/800лв- пълни магазини със стока и тук там хора с полупразни торби- цени като тук- кой мислиш има желание да воюва- тия от Европа които са изградили живота си или ония потопили народа си в блатото.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Крайно време е да има общ фронт срещу пълзящата атлантическа диктатура, чиято цел е една - войната!!!

fallback