Снимка: БГНЕС
fallback

След като Николай Дренчев от „Възраждане“ оглави комисията за контрол на спецслужбите в парламента на ротационен принцип, председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски поиска спешни промени на правилника на Народното събрание.

Той настоява комисията да има постоянен председател, а не ротационен.

Според Пеевски депутат от „Възраждане“ да е начело на комисията е голям скандал.

"Проруска партия оглави контрола на българските спецслужби. Застрашена е националната ни сигурност", коментира той и припомни, че председателят на тази комисия има достъп до най-секретната информация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

69

Анонимен

преди 4 месеца

Фашизъм в действие. Тоталитаризъм и тиранщина от трима мафиоти с безкрайни престъпления, нарушения, вдигнати и свалени обвинения. Така ще е занапред. Свиквайте с Новия фашистки ред. Фашизмът се върна след точно 100 години.

68

Анонимен

преди 4 месеца

Европеевски и Евробоко стават евродиктатори, евротирани. Салаш едно евро пред престъплението и го вкарваш в законите и конституцията, както нацистите са правели. Всичко е законно, законни престъпления, народът трябва да спазва закона на евротираните, защото са евро и са хванати натясно от САЩ и ЦРУ със сакнции.

67

Обективен

преди 4 месеца

Дeбeлoгъ3ия отново взе да надига зурлa , и понеже той командва , Тиквата и Простото казаха,че ще подкрепят това му искане.

fallback