Снимка: БГНЕС
fallback

Бившият председател на парламента от ПП Никола Минчев призна, че е дал съгласието си да оглави листата с кандидатите за евродепутати на политическата сила.

Вотът за представители в ЕП ще се проведе през юни и това ще са първите такива избори за ПП. Досега политическата сила е участвала само в парламентарни, а през миналата година и в местни.

Минчев уточни, че тепърва ще бъде взето решението на ръководството на ПП дали той да е първият в листата. Той обясни, че ПП подхожда много сериозно към европейските избори, като целта е да има сериозно представителство в ЕП.

Все още не е решен и въпросът дали ПП и ДБ отново ще са в коалиция или ще се явят отделно на предстоящия вот.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

56

Анонимен

преди 3 месеца

И като какви ще се явят ПП на евроизбори, леви, десни, или центристи, които дори не са припознати в Европейския парламент? ПП не членува в нито една европейска партия.Закачиха се за мини партията ДБ, която бе под крилото на ГЕРБ, а се заявяват като лява?! С манипулация на машинния вот, алабала с президента, ДБ полетя нагоре с гласовете, а ПП някаква легитимация.

55

Анонимен

преди 3 месеца

ПП не присъства в ЕП. Каква партия е ПП, лява, дясна, или центристи?? Кой ще номинира Минчев?

54

Анонимен

преди 3 месеца

Василев, Лорер и компания ПП, продължават да си играят игрите и да работят като дилъри, докато заемат високи постове в държавата. По този начин влияят на клиентите си в своя полза. Купуват, продават, перат пари, в конфликт на интереси...няма значение, за тях. Имот купен за около 300 000 са продали за над 1 млн и то докато са на високи постове в държавата. Продават всичко което им носи печалба, неотдавна искаха да продадат българска земя на безценица. Купиха си лоби в САЩ, което да ги държи власт

fallback