Снимка: БГНЕС
fallback

В политическата система цари абсолютно лицемери и ние от ИТН наблюдаваме това лицемерие от първия ред, заяви в декларация от името на ПГ на политическата сила Станислав Балабанов.

Той посочи лично Христо Иванов от ПП-ДБ и го определи като емблематичен пример за политическо лицемерие.
 
"Точно преди три години Иванов заяви "някои мислят, че сме толкова тъпи да направим коалиция с ГЕРБ, ние предприемаме конкретни действия срещу Бойко Борисов и корупионната база на неговото управляване и нашата цел не е просто да отнемем управлението от ГЕРБ, а ние работим да направим подобна мрежа невъзможна за в бъдеще. Ние не само няма да управляваме заедно, но ни предстои дълга борба и то не за власт, а за съдбата на нашата демокрация и за сърцето на българската държавност", каза Балабанов.

Той добави, че след това Иванов направи свой коалиционен партньор ГЕРБ и сега министри в кабинета са хора от партията на Борисов.

По думите на Балабанов дори и ДПС са коалиционен партьор във властта.

"В страната се случват ежедневно опасни и вредни антибългарски политики", отсече той.

„Как е възможно, след като двама моряци са в плен на хусите Тодор Тагарев да казва, че България е готова да участва в операциите в Червено море? Как може животът на двама българи да не струва нищо в очите на тези политически недоразумение като Тагарев и Николай Денков и докато същите тези мислят за собствените си пари, стана ясно, че няма такава държава, която да защитава и да се грижи за българските граждани", обвини депутатът от ИТН.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

бедна ти е фантазият

преди 3 месеца

Човек трудно може да си представи представители на народа, като ИТН. Няма такива, в Македония, няма в Албания, няма в Косово. Няма такава държава. Просто няма.

18

Ангелина

преди 3 месеца

Не се обвинявайте в каквито ида било нравствено - етични характеристики.Лицемерието е не само "политическо" ,то е национална характеристика ,която се счита за положително "качество",което служи ,като прикритие на изродени индивиди с психопатски наклонности ,които също причиняват убийства ,макар и по "ръцете им да няма кръв" ,но те са още по безскрупулно- брутални и жестоки. След като "лицемерието" е превзело и "най- малката градивна клетка на обществото" ,то е логично ,че това е навсякъде

17

Анонимен

преди 3 месеца

Итн не спечелиха мандат да управляват но лицемерно се измъкнаха два пъти за да дадат на Радев служебен мандат еднолично да управлява Инт са като крадеца вика дръжте крадеца Войната в Украйна им свали маските на марионетките

fallback