Снимка БГНЕС
fallback

След като България забрани излъчването на интервю с руската посланичкка Елеонора Митрофанова, говорителката на руското МВнР Мария Захарова попита дали може още да се диша в тази страна.

"В България руските жени нямат право да дават интервюта или да пресичат въздушното й пространство. Все още ли може да се диша в България?", написа говорителката в канала си в Telegram.

По-рано програмният съвет на Българското национално радио (БНР) свали от ефир интервю с руския посланик Елеонора Митрофанова, което трябваше да бъде представено в събота в предаването „Политически некоректно“ след изявления на Делян Пеевски. /БГНЕС
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

199

Анонимен

преди 4 месеца

Последно: целта на войната в Украйна не е да ви изтощи, а да ви вкара в гражданска война. Оправяйте се, както можете! Не винете вестителя за лошите новини!

198

Анонимен

преди 4 месеца

За империя, която дори не знае или се прави, че не знае къде е Картаген, моля за извинение, но във вас няма нищо римско! Набивайтве си канчетата с братовчедите и когато американски сенатор в присъствието на г-н Зеленски изразява радостта си от това, че умират руснаци, помислете си дали не е грешите някъде?

197

Анонимен

преди 4 месеца

Много са разсеяни руснаците. Искат да са наследниците на Византия, нали? Да приемем, че Византия е приемникът на Римската империя, макар че имаме и Свещена Римска империя в Западна Европа, но да приемем, че Византия е Източната Римска империя. Как е превзет Картаген? Превзет, разоран и засят. Руската федерация е ли в силата си да постъпи така? Ами, не е. София не е Картаген.

fallback