Снимка: БГНЕС
fallback

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отсече, че той не е премиер, за да иска оставки.

„Христо Хинков е здравен министър на ПП-ДБ, в никакъв случай не е наш“, коментира той по повод скандала със смяната на шефа на „Пирогов“.

„Асен Василев вчера даде рецептата“, коментира Борисов в отговор на въпрос как може да се излезе от създлата си ситуация.

„Аз съм системен играч и системен политик, правилно е да се направи и то ще се направи следобед, в здравна комисия директорът на болницата пред всички партии, публично да отговори и всички партии да си задават въпросите“, отсече лидерът на ГЕРБ.

Борисов обясни още, че от ГЕРБ ще гласуват за данъчните закони, с вчера той е разговорял с финансовия министър Асен Василев.

„Вчера Асен Василев дойде заедно с председателя на бюджетната комисия. Направи изявление пред вас. Направихме корекциите, които искахме“, обясни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 8 месеца

Боце, ти с твоята милиционерска простотия и необмисленост разбираш ли каква я мислите и правите с Пеевски? Ако обстановката се нажежи, хората накрая ще скочат и няма да има ПП-ДБ управляващи, а ББ-Пеевски - опозиция! Помисли си малко, а ако си блокирал, дай на Д.Атанасова, Д.Добрев, Биков и други да помислят! Водите държавата към хаос!

7

Анонимен

преди 8 месеца

Твоето и моето бият нашето.

6

МУТРОС

преди 8 месеца

Докато има наши и ваши министри,нищо добро не чака България.Вместо да се търсят и без това останали малко истински знаещи и можещи хора се назначават "калинки" още от времето на т.нар цар и ББ продължи.Да не говорим за администрацията,която отдавна трябваше яко да се съкрати.Защо Василев не говори сега за намаляване на броя и?Никакви реформи не се правят,производствотото и износа намаляват,няма инвестиции,заради лошата политическа среда-откъде тогава пари?Само със заеми не става.

fallback