Снимка: БГНЕС
fallback

Лидерът на БСП Корнелия Нинова призова председателя на ПГ на ДПС Делян Пеевски и Кирил Петков от ПП да се разберат и то не в пленарната зала.

По-рано от ПП излязоха с официална позиция, в която осъждат „остро безпочвените критики на г-н Пеевски към премиера акад. Николай Денков, както и неговата грешна самопреценка за ролята му в държавата“. Пеевски пък отговори, че Денков не се справя и трябвало „батковците му Кирил Петков и Асен Василев да го пазят“.

Oще по темата
Пеевски и Кирил Петков седят на първия ред в пленарната зала на парламента като ги делят само няколко места. Очевидно спорът им е продължил и в залата, защото Нинова поиска 15 минути почивка и прекъсване на заседанието и отсече, че е чула такива грозни думи, каквито не бива да се чуват в НС.

„Напрежението ще ескалира. През цялото време повтаряме, че се събрахте, за да разпределяте порциите. Преди малко се размениха такива думи между Пеевски и Кирил Петков и добре, че не ги чу българският народ“, коментира тя.

Пеевски я репликира от място и тя го призова: „Не викай на мен, г-н Пеевски, излезте навън и се разберете като мъже с Кирил Петков“.

„Основният виновник за това положение е Бойко Борисов, а сега седи и ви гледа сеира и за да се спре това извиване на ръце, излезете, разберете се като мъже и спрете да тормозите българския народ само заради собствените си интереси“, настоя Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

55

Аз,Уинстън Чърчил

преди 5 месеца

Изреклият думите:"АЗ ОБИЧАМ ВИНАГИ ДА СЪМ НА СТРАНАТА НА ГУБЕЩИТЕ" англичанин Уинстън Чърчил е симпатизант на основания 1878 "ЕВЪРТЪН" от град Ливърпул и от чуждестранните отбори е бил симпатизант на Левски София..............Да му честитим рожденият ден 30 ноември 1874 ........защото виждате какви извратени деградирали хитлерочервени с кървища сега ръководят света

54

за финал

преди 5 месеца

Да Ви е честит кървавият червен хитлероцесекар Тодор Живков от село Правец.........Хитлер,Гешев,Бекерле забраняват 24 май рожден ден и на фк ЛЕВСКИ София...............Цесекарският Хитлер Тодор Живков пречуква проф.Балабанов на рожденият ден на ЛЕВСКАРЯ Уинстън Чърчил а за 100 годишния юбилей на Левскаря Уинстън Чърчил цесекархитлера Тодор Живков пречуква левскарката Яна Язова.......То само това да беше от червените касапи........

53

протести

преди 5 месеца

Мисля, че наистина трябва да се протистира, други пъти, когато е студено винаги е имало протести, пред народното събрание или дори до президентството, тези обещания на "капитализма", че бизнеса ще оправи това няма да станат, бизнесите също имат някои проблеми, така че трябва да има протести (понеже, извинете, вие ме наричате commie, обаче вие измръзвате дори не навън а в къщите си)

fallback