fallback

Министерството на външните работи извърши спешна проверка във връзка с информация относно инцидент с танкер край бреговете на Аден, Йемен, на борда на който в многонационалния екипаж има и български граждани, съобщиха от ведомството.

Проверката установи, че има двама български граждани в състава на екипажа.

МВнР е в тясна координация с българските дипломатически представителства в региона и с партньорски институции, и изяснява всички обстоятелства, свързани с инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 6 месеца

Какъв го стискат на Сентръл парк? Ако бяха на Горки парк никой нямаше да ги отвлича.

13

Руснак

преди 6 месеца

ХА ха ха ха ха ха ха ха ха ха във тясно сътрудничество били българските власти със останалите за отвлечените моряци ,както е тръгнало скоро всичките ни 6 моряци ще са в плен двама по двама !!!

12

Архиваря

преди 6 месеца

Айде копейки, Сентрал парк е освободен от американски боен кораб, целия екипаж, включително двамата българи са добре, а петимата терористи вече са надупени! Сега им предстои да бъдат интернирани в Гуантанамо или някое подобно място, където ще трябва да повикат cмъpтта на помощ, а вие пак ще квичите безпомощно, първо: пред американската мощ, и второ: че американците ще се окичат с лаврите на спасители на екипажа!

fallback