Снимка: БГНЕС

Независимият депутат Радостин Василев чака прокуратурата да се самосезира заради заплахата, която Лена Бориславова му отправила. Ако това не се случи, в понеделник той ще подаде жалба до главния прокурор и до вътрешния министър.

„Ситуацията около тези хора, би накарала всеки да се притеснява“, настоя Василев. Според него Бориславова е „сив кардинал“ в ПП.

Вчера той се закани, че ще даде бившият председател на политическия кабинет на експремиера Кирил Петков Лена Бориславова на прокурор.

„От Лена Борислава получих съобщение току-що. То гласи: "Тъкмо да си помисля, че не можеш да паднеш по-ниско и ти намираш нови дъна. Нищо, ще почакам, ще изчезнеш“, заяви Василев.

„Как точно ще изчезна? Като Алексей Петров ли? Как може да ме заплашва тази жена и днес ще подам сигнал в прокуратурата. Как точно ще изчезна? За много по-малко аз съм подсъдим в момента“, скочи той от парламентарната трибуна.

Василев посочи, че докато бил в ПП знаел, че Бориславова и Кирил Петков са близки с Алексей Петров.

„Знаете какво се случи с него. Почина внезапно адвокат, с който г-жа Бориславова работеше - трагично се удави в кладенеца си. Бе убит Къро, който по СРС всички слушахте, че твърди, че е близък с ПП. След заплахите към министър Йоловски, на когото е назначена охрана, и на децата му, защото е заплашван от Кирил Петков“, обясни защо е притеснен независимият депутат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase