Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

И при втория опит за регистрация се оказа, че няма достатъчно депутати, за да започне заседанието. Така че шефът на НС Росен Желязков обяви следващото заседание за сряда.

При първият опит се регистрираха 78 народни представители, а за да започне заседанието са необходими поне 121. Заради това председателят на Народното събрание Росен Желязков да обяви 10-минутна почивка.

Последва втори опит за регистрация. Тогава се регистрираха 79 депутати.


Въпреки че бяха в залата, от ГЕРБ-СДС, ДПС, „Възраждане“ и ИТН не се регистрираха.

Очакваше се днес НС да прегласува вота на недоверие срещу правителството, който при първото гласуване беше отхвърлен.

Премиерът Николай Денков трябваше да отговаря на въпроси на депутати в рамките на блиц контрола.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 19 "Не само с престояване в зала,а със свършена работа..." __ НЕДЕЙ ТАКА - ВЪРШАТ РАБОТА!! ЩО ЗАКОНИ УНИКУМ НА ПРООСТООТИЯТА СА СЪТВОРИЛИ,ТАКА ЧЕ НЕДЕЙ ТАКА!!!...

16

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 17 - Не само с престояване в зала, а със свършена работа. Че те доста време си престояват в залата в шеги и закачки, скандали и сръдни, а полза никаква, работа за пет пари няма свършена.

15

4

преди 10 месеца

Абе тез хора няма да мелят брашно!Докога ще ни разиграват заради техните милиончета-кой да грабне повече!Друго няма -другото е за нас баламите да ги избираме и повече не сме им нужни!слшам хората как недоволстват по спирките и другаде и ги итам"Вие гласувахте ли?Ние ги избрахме е ще е винаги така за простия народец!Хак му е)!

fallback