Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Вероятно ще има нов опит депутатите да гласуват вота на недоверие към кабинета на Николай Денков, внесен от опозицията за провал в областта на националната сигурност и отбраната.

 В четвъртък гласуването се провали три пъти, защото ГЕРБ и ДПС напуснаха залата. Кворум нямаше и заседанието беше прекратено.
Въпреки спречкванията между управляващите ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС и ДПС – не се очаква вотът на недоверие да мине.

Заради действията и коментарите опозицията заподозря извиване на ръце до последния момент между партиите в управлението.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 10 месеца

До 5....,,Ченгетата" които на практика владеят България , не са нито ,,сини" нито ,,червени"..Това е един криминален елит, завладял България още 90 те години.И управляващ чрез подставени до сега Те нито са комунисти нито демократи.Бойко се появи точно от този модел на управление Те не се интересуват от геополитика А от далавери и източване на всякакви средства Запомнете.Другито е само прах в очите за пред народа

5

Анонимен

преди 10 месеца

Аз за 20 години по-смотан сабинет не видях. Иван Костов беше цвете. Изпълняваше заръките на Солос. Вие питате ли се защо унгарския евреин беше изгонен позолно от родината му Унгария и Русия? С всичките му фондации, барабар.- Кой не скача е москал, кой не скача е червен. Едни пияни мутри скачат и скандират.

4

Анонимен

преди 10 месеца

Българина наистина се обърка.Около темата с ,,демократичните сили " и ,,социалистическите"...Всъщност няма нищо общо с тях.Просто се появи една война.Която измести полюса.А полюса е Изток ,Запад.И в този геомодел , ние сме длъжни да поемем проЗападния.В този случай ,сглобката " е следствие и задължителна.Тук дори се измества темата за ,,корупция".Която е станала страшна за България.Дори ,,Лукойл " остава в страни.И Асен прави в такава мътна вода своите грешки.Фсли умишлено или поради некомпетент

fallback