Снимка: БГНЕС
fallback

Общ преглед
Накарахме хората да повярват в една друга София, а в момента в който повярваме, вече сме свършили по-голямата част от работата, заяви Ваня Григорова, която е подкрепена от БСП като кандидат за кмет на София. Според първите резултатите тя остава втора след претендента на ПП-ДБ Васил Терзиев и ще отиде на балотаж.

„По време на цялата кампания усещах подкрепата на хората на срещите, които направихме лице в лице, направихме първата стъпка като поставихме в центъра на дебата на кампанията проблемите на работещите хора, на малкия човек и те вече са незаобиколим фактор. Ние имаме волята да продължим докрай и ще направим“, коментира тя.

Григорова добави, че за втория тур ще разчита на всички столичани, които припознават каузата й, но не е и конкретна  политическа подкрепа.

„Още при откриването на кампания заявихме, че търсим подкрепа от всички, които припознават нашите каузи, които смятат, че малкият човек не е малък, а има достатъчно основания той да бъда поставен в центъра на политиката на Столична община", посочи тя.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Съветник

преди 11 месеца

Ванче, не се взимай много насериозно, оная вещица ще се опита да те стисне за гушката, че вие на умряло за кинти.

44

Кореняк Софиянец

преди 11 месеца

Това чаках. Сега ще отида и ще гласувам. Аз и цялото ми семейство. Най - после София ще се отърве от крадливата пасмина ОПГ ГЕП и Банкянското Разплуто Дърто Нещо.

43

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 36 - то и един друг таков беше част от дъбъ-то ама за там си мълчим налЕ?

fallback