Снимка: БГНЕС

Общ преглед
Накарахме хората да повярват в една друга София, а в момента в който повярваме, вече сме свършили по-голямата част от работата, заяви Ваня Григорова, която е подкрепена от БСП като кандидат за кмет на София. Според първите резултатите тя остава втора след претендента на ПП-ДБ Васил Терзиев и ще отиде на балотаж.

„По време на цялата кампания усещах подкрепата на хората на срещите, които направихме лице в лице, направихме първата стъпка като поставихме в центъра на дебата на кампанията проблемите на работещите хора, на малкия човек и те вече са незаобиколим фактор. Ние имаме волята да продължим докрай и ще направим“, коментира тя.

Григорова добави, че за втория тур ще разчита на всички столичани, които припознават каузата й, но не е и конкретна  политическа подкрепа.

„Още при откриването на кампания заявихме, че търсим подкрепа от всички, които припознават нашите каузи, които смятат, че малкият човек не е малък, а има достатъчно основания той да бъда поставен в центъра на политиката на Столична община", посочи тя.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар