Снимка: БГНЕС
fallback

Няма да влезем утре в парламента. Няма да има заседание, заяви на брифинг в централата на БСП лидерът на партията Корнелия Нинова.

Разбираме отговорността, която носим, защото ако всички спазват обещанията си, нашите гласове биха направили кворум. Смятаме, че изваждането на битовите потребители на свободния пазар, ще доведе до това много хора и семейства да не мигат да си плащат сметките, каза Корнелия Нинова.

Според нея всички решения, които касаят рафинерията в Бургас - от начало досега, са грешни и ще доведат до повишаване на цените на горивата, което също ще удари хората.

Ние сме против по същество на тези решения. Няма да влезем. Няма да правим кворум. Няма да сме златният пръст на Бойко Борисов за античовешките решенията, които иска да взима, подчерта тя.

Нинова се обърна към народни представители от ГЕРБ-СДС с думите: "Спрете да звъните на депутатите на БСП. Трябват ви 5 гласа. Гарантирам, че от БСП няма да получите нито един. Спрете да ми тормозите на хората. Пробив в БСП няма да получите”.

Председателят на НС Росен Желязков свика депутатите в последния ден на предизборната кампания извънредно по искане на ГЕРБ-СДС и ДПС, за да се отхвърли ветото на президента върху промените в Закона за енергетиката, приет от Народното събрание на 5 октомври 2023 г.

ПП-ДБ също заявиха, че няма да присъстват на заседанието и настояха за неговото несвикване. ИТН обявиха, че ще присъстват, а "Възраждане" - че няма.

Още вижте във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

...

преди 6 месеца

Вреден, по-вреден, най-вреден, Радефф...

22

Анонимен

преди 6 месеца

Радостна новина! Щата Тексас в Америка забрани Ковид Инжекциите!

21

Анонимен

преди 6 месеца

Нинова управляваше с канадския гражданин, а реално тиквоний е български гражданин

fallback