Снимка: БГНЕС
fallback

Надявам се, че ще приложим всички дипломатически мерки, за да убедим Нидерландия, че страната ни отдавана е изпълнила изискванията за влизане в Шенген.

Oще по темата
Това каза пред Нова Нюз евродепутатът от ЕНП Емил Радев.

"Видяхме, че едно от изискванията на Нидерландия, което въобще не е свързано с критериите за членство, а именно, свалянето на механизма за сътрудничество и проверка се случи. Ние отново ставаме заложник на вътрешнополитическата обстановка в Нидерландия и Австрия.

Надявам се, че тази дискриминация към България и Румъния няма да продължи и ще успеем да убедим Нидерландия, че вътрешнополитическите битки не трябва да се пренасят на ниво ЕС. Дванадесет година чакаме да влезем в Шенген", обяви Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 22мисля че това е то. Хората ги е страх да не им вземем бизнеса, така като навремето французите без малко да ни съсипят енергетиката, и тъпотиите с международния транспорт. Всичко опира до това. Всичко друго е политическа игричка и празни приказки. На никой за никого не му дреме.Всеки си пази бостана. Ама ако искаш съюз то така не става. Или не го искаш....????

29

Анонимен

преди 6 месеца

Нидерландия и австрия, вероятно сега и Унгария.

28

Анонимен

преди 6 месеца

До Главанак - а да не мислиш, че в шенгения е по-различно - напротив, даже е в по-големи мащаби-явно не си ходил в някои шенгенски квартали

fallback