Снимка: БГНЕС
fallback

"Президентът наруши закона като не свика КСНС, така както е описан и го изисква и Конституцията и закона. Това там беше някаква квази среща без парламентарно представените партии, защото той не ги харесва. И ние много неща не харесваме, но идваме на работа и изпълняваме закона. Вероятно, за да му отговорят - управляващото мнозинство, председателят на парламента, правителството свикаха днес също толкова ненормален формат. Това заяви пред журналисти в кулоарите на Народното събрание лидерът на БСП Корнелия Нинова.

По думите ѝ по-лошият резултат е фактът, че и от двете заседания няма резултат и нито едно смислено решение. Лидерът на БСП коментира, че е видяла лековато отношение към ситуацията.

В коментара си за вота на недоверие Корнелия Нинова посочи: "Виждаме, че в залата си следват опорките от вчера, но не дават смислени обяснения. От заявките на ГЕРБ и ДПС, поне за днес, виждаме, че вотът няма да мине утре. Те ще си подкрепят правителството, въпреки критиките, които му отправят. Ако това се случи и правителството утре оцелее – ние веднага започваме събиране на подписи за вот на недоверие  и го внасяме още другата седмица, обяви Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Давай още!

преди 7 месеца

Няма по добра реклама за ГЕРБ, от поведението думите и вида на Нинова. За такава шумна и всеобхватна реклама се плащат много пари. Нинова и БСП пропагандират и укрепват ГЕРБ от години и то безплатно. Давай другарка Нинова, ГЕРБ само печели и сплотява редици от това. Успех! Продължавайте все така.

28

Анонимен

преди 7 месеца

До Фен,к.27 Не е необходимо умишлено да искривяваш руския език на коментара си, за да му придадеш комичен нюанс. От това,което си написал личи, че не не си добре с този език и правиш всичко възможно да покажеш, че той ти е чужд. Gурsу?

27

Анонимен

преди 7 месеца

В тая жена има такава злоба и толкова жлъч, че може да изпълнява ролята на отровна змия в НС..Съсипа БСП, сведе депутатите от 80 на 23-***, сега съска като змия и критикува всичко около себе си и най-вече президента, но никой не й обръща внимание. Вече е в галерията, миманса и след местните избори БСП ще се насочи към 4-те проценти.

fallback