Снимка БГНЕС, архив
fallback

Депутатът от “Продължаваме промяната" и бивш премшер Кирил Петков заяви във Варна, че голяма част от исканията на миньорите и енергетиците са включени в споразумението между правителството и протестиращите, съобщи БНТ.

Той напомни, че вече е гласувана пътна карта, която включва всички изисквания на недоволните. Петков каза още, че държавата няма да ограничава въглищните мощности до 2038 година и се надява протестиращите да се приберат по домовете си.

Девети ден продължава блокадата на магистрала "Тракия". Протестиращи миньори и енергетици от комплекса "Марица-изток" са категорични, че пътят ще остане затворен, докато териториалните планове за справедлив преход не бъдат изтеглени от европейските институции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

73

Анонимен

преди 7 месеца

Как ревяхме, че Боко само режел лентички, а тези нефелници какво правят - затварят и закриват и пак ги избират, къде е завода за батерии лъжецо, една лентичка отрязал ли си?

72

Ай, стига ей!

преди 7 месеца

Там едни милиард и нещо, били печатна грешка.

71

ПроСоТо

преди 7 месеца

мрем за Кирилчо и за топъл леб !...Тоя вика:..-"Сичките искания на стачкуващите са в споразумението"..Сега:..-Само преди няколко дни прочетохме тук следното заглавие:..-"НИЩО НЕ НИ УСТРОЙВА,ОСВЕН ВАШАТА ОСТАВКА"...Е,"питам аз и отговор не искам"..-ТОВА искане ВКЛЮЧЕНО ли е в споразумението?...

fallback