Снимка: БГНЕС
fallback

Министърът на енергетиката Румен Радев и неговият заместник Красимир Ненов отиват при протестиращите енергетици и миньори днес. Разговорите ще се проведат в 13 ч в административната сграда на ТЕЦ „Марица изток 2“.

Поканени са легитимните синдикални представители на топлоелектрическата централа и на „Мини Марица-изток“. Ще участват също ръководствата на двете дружества, съобщават от пресслужбата на Министерския съвет.

Oще по темата
Премиерът акад. Николай Денков организира среща с протестиращите енергетици и миньори утре, неделя, от 16 ч в Министерския съвет. Поканени са лидерите на двата големи синдиката – КНСБ и КТ „Подкрепа“, председателите на Федерацията на независимите синдикати на миньорите към КНСБ, на Националната федерация на енергетиците към КНСБ, на Независимата синдикална федерация на енергетиците в България към КНСБ, на синдикалните организации на КНСБ в ТЕЦ „Марица изток 2“, в „Мини Марица-изток“, в отделните рудници на „Мини Марица-изток“ и в ТЕЦ „Бобов дол“, а също така ръководителите на Синдикалната миньорска федерация и Федерация „Енергетика“ и на синдикалните регионални съюзи на КТ „Подкрепа“ в Кюстендил, Перник и Стара Загора.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

Някой

преди 11 месеца

...не вярвайте на всичко свързано с враг 1 на целия свят Джордж Сорос (Дьорд Шорош, или евреина Шварц) юдише швайн, ***!

52

Някой

преди 11 месеца

Тази зелена сделка е лудост. Няма алтернатива на ТЕЦовете. Просто БГ трябва да излезе от зелената сделка и изобщо от споразумения по климата и др. дивотии, които са подписвали безмозъчните ни министри. Промените в климата не зависят от никакви СО2 и пр. газове, това са цикли свързани със слънчевата активност. Четете книгите на Борис Комитов, български астрофизик и не вярвайте на ***! https://astro.bas.bg/~komitov/bk_dwnl.htm

51

Някой

преди 11 месеца

Няма да има никакъв преход и пр. Цялата работа е хората от правителството и тези които стоят зад тях да се докопат до парите от Европенделския съюз и да ги откраднат. А за нас работещите в комплекса Марица-Изток и др. централи ще има по една студена вода, безработица и всеки да се спасява поединично, това е техния преход. България ще остане без електричество, ама на кой му пука от тях. Зелената шизофрения им у изпилила мозъчетата.

fallback