Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Кандидатът за кмет на ГЕРБ на Пловдив е Костадин Димитров, който е сегашният кмет на район "Тракия", обяви на брифинг лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„На пръв поглед един тих и мълчалив човек, достоен, който много добре работи”, каза за него лидерът на ГЕРБ.

"Гарантирам, че при едни добри резултати това, че участваме в сглобката, ще ни даде възможност максимум да оказваме влияние и да помагаме на град Пловдив, общината има нужда от дофинансиране, особено след ротацията", заяви Борисов.

ГЕРБ представи кандидатите си за районни кметове за предстоящите местни избори.

Борисов допълни, че ГЕРБ-СДС ще подкрепи кандидат на ПП-ДБ на балотаж, където те отиват на втори тур.

"Ще съобщя кандидата за кмет на София, когато си отида в столицата, не е редно да го съобщя в Пловдив", подчерта Борисов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

84

Анонимен

преди 8 месеца

НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА

83

Анонимен

преди 8 месеца

Идолът на Про стите отново възкръсна сред въртенето в Пералнията.

82

Радослав

преди 8 месеца

Простата истина е, че халектората на гроб е все тая как се казва кандидат вожда на катуна. Ако и 2 месеца след изборите да обявят името му, халектората на гроб нито може да чете, нито се интересува от предизборна кампания, за тях главното е да има 2-3 кебапчета, 2-3 литра бира, някоя попфолк гърла да се подруса, да им дадат 50-те лева и са готови. Та затова гроб не си обевява кандидатите, защото никой от халектората им не гласува за кандидат, а за да си получи 50-те лева. Те гласуват за бюлетина

fallback