Снимка: БГНЕС
fallback

Ген. Атанас Атанасов поиска оставката на председателя на ДАНС Пламен Тончев. Това той направи в ефира на БТВ. Причината – според него политизирането на службите.

Oще по темата

„Сегашния председател на ДАНС  трябва да си подаде оставката. Той се изказва за втори път политически. Един от принципите, по който трябва да функционира ДАНС, и го пише в закона, е с политически неутралитет. Никой от тази служба няма право да взема политическа позиция, камо ли пък публично да го прави. Това е абсолютно недопустимо“, каза Атанасов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

124

Васил

преди 8 месеца

А още по-добре е Атанасов да даде оставка, едно нещо не е свършил в полза на хората за толкова години!

123

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен Не зная за какво са го произвели генерал, той си е един юрист от дунавските села, дето хората от провинцията им казват влашките села,защото около Дунава се говори на влашки език. Натрапва се аналогията с проф.Ал.Цанков, който също е роден на десния бряг на Дунава, завършил е Право,юрист е и е с определено десни възгледи. Учудвам се какво прави А.А. в НС - той е на 64 години,възрастен е,на пенсионна възраст, а НС е за млади,енергични хора, а не за такива на зряла и презряла възраст.

122

Анонимен

преди 8 месеца

С действията си през последните десетина дни управляващите доста се раздалечиха от народа и отъдежствяването им с България е безцеремонно и неистина. Нищо не им пречи на господата от медиите да казват българското правителство, българският парламент - така, както казват премиер Денков, мин.Тагарев, мин. на МВР, на МВнР. Какво общо имам аз с посочените или Ат.Атанасов, Б.Борисов, Ристо Иванов, онези от ПП?

fallback