Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

По предложение на БСП депутатите ще обсъдят утре създаването на временна комисия за проверка на всички факти и обстоятелства, свързани със сигурността на машинното гласуване.

„Няма по-важна точка от тази свързана с националната сигурност на страната и защото, ако изборите са фалшифицирани и манипулирани, то това е пряко свързано с националната сигурност. Не случайно във Франция и Германия машинното гласуване е премахнато заради доклади от техните служби“, посочи социалистът Борислав Гуцанов.

„Ако наистина има манипулации на последните избори, нека те да бъдат изправени, така че следващите да са честни и почтени“, призова той.

Депутатите не приеха предложението в дневния ред на парламента да бъде включено искането на „Възраждане“ за изслушване на премиера Николай Денков относно техническото и материално битовото състояние на армията и планираните инвестиции в техника и техническа инфраструктура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Посолството :

преди 8 месеца

"Манипулирани ли са последните избори?!?"Хахахахахахаха...от 34 години управляваме колонията, а местните апачи и команчи не проумяха кой им спуска еднокнижните вождове и вносни шамани да ги разграбва...

16

гошо

преди 8 месеца

Кой не вярва че са манипулирани или по-точно спуснати резултати? как да си обясним че една телевизия съобщи резултатите преди края на изборния ден и беше наказана от ЦИК? Как социологически проучвания дават резултати и познават с точност до стотна?

15

Анонимен

преди 8 месеца

все едно не са манипулирани изборите с под 30% активност..

fallback