Снимка: БГНЕС
fallback

"Нашата градска конференция на 2 септември трябва окончателно да утвърди всички кандидатури и за районни кметове, и за кмет на София, и за общински съветници. Но вече можем да кажем, че нашата кандидатура е Ваня Григорова, тъй като всичките 24 районни конференции, които приключиха вече, са номинирали нея".

Oще по темата
Това заяви пред БНР Иван Таков, лидер на БСП-София.

"С нея отдавна водим разговор по проблемите на София, по проблемите въобще на цялата община и всичко случващо се. Видях, че тя е човек, който е изключително ангажиран не само с проблемите на работниците, но и с проблемите на града, в който живеем. В последните няколко месеца видях в нея и желание".

От "Левицата" напълно подкрепят кандидатурата на Ваня Григорова, подчерта още той. По думите му там няма разногласия по този въпрос.

"Винаги сме били по-силни, когато сме били обединени. Тук не става въпрос само за "Левицата". Има още много партии в левия и лявоцентристкия спектър на политическото пространство, с които смятам, че е необходимо да имаме съвместни действия. Ние трябва да бъдем алтернативата и контрапункт на всичко това, което се случва в дясно", отбеляза лидерът на БСП-София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 8 месеца

Да оставим Фандъкова докато навърши 80 години?

17

Анонимен

преди 8 месеца

Тези за какво се пънят? БСП и производните им в София имат шансове колкото и ДПС. Нормални хора не гласуват за тях. Да си ходят и събират подкрепа по селата.

16

Директорът

преди 8 месеца

Добре метеше в школото . Мястото и е тук

fallback