Снимка: БГНЕС
fallback

В цялата страна се работи с тежък криминален контингент във връзка с убийството на Алексей Петров и се търси евентуална тяхна съпричастност. Версиите, които сме извели, са за отмъщение или финансов дълг.

Това каза в интервю за "24 часа" вътрешният министър Калин Стоянов.

Днес той ще е на съвещание в Министерския съвет, заедно с шефовете на структури в МВР и други служби за сигурност. То бе свикано от премиера акад. Николай Денков след няколко убийства, сред които и на Алексей Петров.

На заседанието МВР ще информира премиера за хода на разследването и ще го запознае с набелязани конкретни мерки, изготвени от ведомството, съобщи още министър Стоянов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

102

Трета версия:

преди 9 месеца

той е платил за събирането на компроматна информация за видни наши политици и олигарси.Възползвайки се от тази инфрмация се е опитвал на въздейства върху някои от тях,затова се говори за ролята му в съставянето на "сглобката" и за това, че му е предлаган пост или на вътрешен минстър,или на шеф на ДАНС.Вероятно работата се е разсъхнала и за да не използва компроматите е бил ликвидиран,може би в колаборация с предишните му врагове.Истината няма да види бял свят.

101

Анонимен

преди 9 месеца

трета версия...: цру .....!!!

100

Продьлж пеша

преди 9 месеца

Този ли сложи посолството

fallback