Снимка: БСП

Социалистите в Самоков издигнаха единодушно за четвърти мандат доказалия се кмет на общината Владимир Георгиев. Самоковската партийна организация номинира кандидатите си за кметове в населените места на Община Самоков и подреди листата за общински съветници, съобщиха от БСП.

В предстоящите местни избори БСП в община Самоков ще се явят с кандидати за кметове и пълна листа с общински съветници, бе решено на форума. В общината ще избират кметове в 20 от 24-те населени места. БСП одобри кандидати за 14 села с пряк избор, в две населени места те ще подкрепят кандидат, издигнат от друга партия, а за четири населени места все още не са предложени номинации. 

Владимир Георгиев е роден през 1973 година. Завършва средното си образование в Самоков, продължава висшето си образование в Югозападния университет със специалност „Право“. Част е от общинския съвет от 2007-а до 2011 година, след това е избран за кмет на общината. Георгиев е заместник-председател на Асоциация „Общински гори” и зам.- председател на Областен съвет за развитие на Югозападния район.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase