Снимка: БГНЕС

Вежди Рашидов падна жертва на либералния екстремизъм, а ляволибералното вече е партиен курс у ГЕРБ, според  общинския съветник от ВМРО в Столичния общински съвет Карлос Контрера.

В профила си във Facebook Контрера признава, че нито e почитател на скулптора Рашидов, нито на политика Рашидов. Според него той е паднала жертва на своята откровеност и затова е бил наказан, защото съвременният политически коректен либерален екстремизъм не прощава.

Контрера посочва, че от ГЕРБ са използвали Рашидов, а сега са му „били шута“, защото не е в унисон с ляволибералната политика на партията.

Още по темата

 "Изреченото от Рашидов на фона на глупостите, натворени и казани от Кирил Петков, Асен Василев и прочие политически бълвочи е безобидно. С едно извинение можеше да мине, не е драма. Не беше нужно да се самобичува, камо ли да подава оставки. Too much", пише той..

Според Контрера по-големият проблем е друг: "Вежди Рашидов беше остракиран от своите, при това доста безцеремонно. Това е политическо предателство. Актът говори много - ляволибералният завой на ГЕРБ не само е взет, ама вече е партийна линия. Превърнаха се в една форма на ДБ. Консервативно мислещите в ГЕРБ тепърва ще бъдат подлагани на подобни гонения, заради еретичност спрямо новия (джендърски) курс на партията.

Остава един Делян Добрев да държи там фронта и да е гласът на разума.

Между другото, смятам, че на Рашидов дюшеш му дойде ситуацията и успя да се пусне от хорото. Той като типаж не ми се връзваше в ляволибералното хоро, подето с кърпичката, водено от днешния ГЕРБ. Остава горчивият привкус, че не беше защитен от своите, а предаден на втората минута. Същият Рашидов го употребиха, ползваха го за ширпотреба и сега - шута. Не се прави така. В днешната политика е това - формата доминира над съдържанието", завършва общинският съветник от ВМРО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase