Снимка: БГНЕС
fallback

Народният представител Искрен Арабаджиев е кандидатът за кмет на община Ловеч от ПП „Продължаваме промяната“ на предстоящите местни избори.

Кандидатурата на Искрен Арабаджиев е първата официално обявена за кмет на община Ловеч.

„На първо място искаме да върнем доверието на жителите на община Ловеч, че градът се движи в правилна посока. Искаме Ловеч да е един променен град.  Затова му трябва добър мениджър, човек, който може да управлява и да промени добре процесите, така че администрацията да започне да работи на по-бързи обороти в обществена полза. Време е да имаме за кмет ловчалия“, посочи Арабаджиев, цитран от БТА.

Той добави, че част от приоритетите при победа на местните избори ще са: прозрачност в работата на администрацията и на Общинския съвет; поддържане на активна връзка и комуникация с гражданите; създаване на специално звено за работа на терен, което проактивно да забелязва проблемите, преди подаване на сигнали от гражданите, а при наличие на такива да се реагира своевременно; засилване на експертния потенциал на администрацията.

Искрен Арабаджиев посочи още, че в града има огромна необходимост от модерна спортна зала със закрит плувен басейн. Приоритет ще бъде и разработването и реализирането на ключови проекти с голяма обществена полза и привличане на финансиране. Според него трябва да се постави фокус към благоустройството на кварталите и добро планиране на ремонтите в тях, както и ефективен контрол и преглед на дейността на концесионера по сметосъбиране и сметоизвозване.

Искрен Арабаджиев е роден в Ловеч, на 32 години. Завършил е Профилираната езикова гимназия „Екзарх Йосиф Първи“. Продължил е образованието си в Софийския университет „Св. Климент Охридски“, където е придобил бакалавърска степен по икономика, а магистърска по специалност „Счетоводство и одит“. Има опит в сферата на счетоводството и данъците в различни международни компании. Две години е бил заместник-кмет на район „Студентски“ в Столична община. След това последователно е народен представител в 47 -ото, 48 -ото и 49-ото Народно събрание, където отговаря за социалната политика на ПП „Продължаваме промяната“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Хан Драган

преди 9 месеца

Ай, минало ли е момчето през школата за лъжци на ппдупето?

15

Анонимен

преди 9 месеца

Просто промяната искала Ловеч да е един променен град. Кога за последно бяхте в Ловеч? Отидете в Ловеч, за да добиете представа как изглежда днес Бахмут. Днес Мариупол е в пъти по-добре.

14

...

преди 9 месеца

абсолютна подигравка не само с ловеч, а с цялата държава

fallback