Снимка: БГНЕС
fallback

ПГ на ГЕРБ СДС ясно е декларирала готовността си за участие в общ проект за промяна на Констититуцията заедно с ПП-ДБ и ДПС. Това става ясно от публикуваната позиция на ГЕРБ в страницата на партията във "Фейсбук".

Консултациите между политическите сили започнаха при формирането на 49-ото Народно събрание и логично ще завършат с общ проект за изменение на оснония закон. ПГ на ГЕРБ-СДС участва в общите законодателни инициативи и гарантира 69 гласа “за” необходимото мнозинство за приемането на промените в българската Конституция, които са получили одобрението на трите парламентарни групи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

Анонимен

преди 10 месеца

ГЕРБ или ген.Бойко Б. ще осигури тези 69 гласа? Ей, цели 13 години този станал на 18 години в Милиционерската висша школа член на БКП сега баш-демократ ви кътка и говори сладки и медени, прехвърли 60 години, а вие нямате кураж да му кажете, че вече вие ще ще поемете нещата, а ББ да отива да почива при магнолията и да си гледа унуките! Шеф на ДБ е ген.Атанасов - спихнал се от годините човек,ама държи юздите. Хр. Бойкикев - внук на близка до Георги Димитров фамилия - и той демократ.Няма ли млади?

47

ЯМБОЛИЯ

преди 11 месеца

Браво на ГЕРБ.

46

77

преди 11 месеца

Браво на ГЕРБ! Време е да премахнем цялото руско влияние. А проруските сънародници да отидат при Путин, там да пият водка и да обичат вечния си лидер

fallback