fallback

Коалицията "Лукойл" отказа горивата да поевтинеят с един лев, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. По думите му четири проруски партии продължават да искат милиарди долари, които да изтичат през "Газпром" и неговите дъщерни фирми, съобщи Bulgaria ON AIR.

Борисов попита защо "Лукойл", които са "изсмукали над 2 милиарда от българския народ", не си прехвърлят фирмите още тази година в България, a щели да го направят догодина.

Заедно с Христо Иванов коментираха и поредния рунд от схватката с президента Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

62

Анонимен

преди 9 месеца

Боце, нека да се разберем, вие с Ристо Ив., Киро Петков, Карадайъ, Йорданова и т.н. сте депутати в НС, а не премиер и министри от кабинета Денков.Тези неща да си ги решава Денков и министрите,а не вие,бившите премиери,намерили имунитет в парламента, пък се и смятате за съдници, понеже БГ била парламентарна държава! Всяка власт да си знае каква й е работата и докъде да се разпростира! Това,че ви махнаха от изп.власт,не означава,че пак ще командвате,вече от НС! Та ББ въобще не се отчиташе пред НС!

61

ЦвъкоМолитвата

преди 9 месеца

По времето,когато Асфалт паша все още не беше станал спец по асфалта и не получаваше пари за асфалтиране по европейски програми,тогава захлебваше чрез Клюна Правчавски за охрана на нефтената рафинерия в Бургас и от охраната на бензиностанциите на "Лукойл" в цяла България.След като евреете изритаха Клюна от директорското място,на асфалтовия бос му секнаха кинтите и обърна палачинката.Вече е срещу"Лукойл".Бил руски.

60

Дядката

преди 9 месеца

Бойко бил казал да намалят цената с 1 лв, а те отказали и сега ще им отмъщава! Типично мафиотско поведение на тая дребна душица Бойко Борисов!

fallback