Снимка: БГНЕС
fallback

Разбираме, че човекът, който е отправил така наречената "заплаха за убийство" срещу "лицето Тагаренко" вече трети ден не се знае къде е. Оказа се, че жена му не знае къде се намира. Тя ни изпрати съобщението. Това заяви лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов, предаде БГНЕС.

Костадинов прочете съобщението и посочи, че в него няма заплаха за убийство, а обиди. “Ако приемем това за заплаха, при нас са хиляди. Пуснах сигнал до ГДБОП, и вече близо месец нямам никакъв отговор, а в този случай един абсолютно обикновен човек е арестуван", коментира той.

“Днес ще направим всичко необходимо, за да разберем къде се намира, и ще търсим сметка от престъпниците, които управляват държавата. Нас ни управляват престъпници и фашисти. Един ден те ще бъдат съдени и ще прекарат дните си в затвора за техните престъпления”, категоричен е Костадинов.

Той коментира, че има хиляди публикации, които са против “Възраждане” и призовават за насилие над поддръжници на партията. “Странно защо ДАНС не се сезира, ГДБОП не се сезира”, посочи лидерът на “Възраждане”.

Костадинов показа публикация на сина на Соломон Паси. “Сега ще пуснем сигнал и ще искаме да проверите дали ГДБОП и ДАНС ще започнат разследване, и дали ще бъде арестуван този субект. Нека си отговоря сам: нито ще бъде арестуван той, нито който и да е било”, каза още лидерът на партията.

“Ще искаме среща още днес с вътрешния министър. Не е нормално никой да не знае къде е един човек, дори и съпругата му”, завърши Костадинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

104

Днес

преди 9 месеца

Да не би да очаквате от Тагарев проява на достойнство?

103

Ами

преди 9 месеца

Такива са ви хората бе Костя !

102

Анонимен

преди 9 месеца

Започнаха да изчезват хора. Фашистите започват репресии върху свободните хора. Безследно изчезнали противници на фашизма, антифашисти, леви интелектуалци.

fallback